Η εταιρεία μας είναι η ιστορικότερη στην Ελλάδα, από το 1959, που ασχολείται με διαφημιστικά, επιχειρηματικά, προωθητικά δώρα.

Η πρώτη εταιρεία «Ανδρέας Μπάλλας Εμποροδιαφημιστική» ιδρύθηκε με αντικείμενο την εισαγωγή και κατασκευή διαφημιστικών δώρων.

Σήμερα λειτουργούν 2 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο:

BALLAS PROMOTION ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΥΙΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΛΑ Ο.Ε.

 

Σκοπός μας:

Η συνεχής προσπάθεια που καταβάλλουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα με υψηλά ποιοτικά κριτήρια.  Πολιτική μας είναι να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών μας.

Αντικείμενο της εργασίας μας:

Τα projects που αναλαμβάνουμε περιλαμβάνουν διαφημιστικά/ προωθητικά  αντικείμενα, δώρα on pack και δώρα για σκοπούς δημοσίων σχέσεων.

Η εταιρεία μας έχει επεκταθεί σε είδη για την κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχειακού κλάδου και δημιουργήσαμε ένα τμήμα με ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Με προσήλωση στην προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, δημιουργήσαμε την πιο πλούσια γκάμα οικολογικών προϊόντων, την οποία εμπλουτίζουμε καθημερινά.

 

Συνεργασίες και Πιστοποιήσεις:

Είμαστε:

  • μέλος του PSI και IEPO, διεθνών οργανώσεων προωθητικών δώρων.
  • εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της εταιρίας Fruit of The Loom® και Russell® Brand στην Ελλάδα.
  • ο μόνος VIP εταίρος της Bic Graphic Europe, στην Ελλάδα.
  • αποκλειστικός διανομέας για τα εργαλεία γραφής Ritter GmbH στυλό γραφής στην Ελλάδα.
  • πιστοποιημένοι από το ΕΛΟΤ κατά EΝ ISO 9001:2015, σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
  • πιστοποιημένοι από το ΕΚΑΠΤΥ (ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε.) για την διανομή και αποθήκευση ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

image001 image002


Εισαγωγές – Εξαγωγές:

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την εισαγωγική της δραστηριότητα  από το 1965 και έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δράση από το 1999 για projects που έχουμε πραγματοποιήσει για τους πελάτες μας εκτός Ελλάδας.

 

Προϊόντα – Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας, έχει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη στους τομείς δραστηριότητας μας. Στις επιλογές της σελίδας μας, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Εκτός από προϊόντα, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας εικαστικών, ανασυσκευασίας  και σύνθετης διανομής σε τελικούς αποδέκτες. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, είναι ότι στηριζόμενοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας «απλοποιούμε την πολυπλοκότητα των πελατών μας, παρέχοντας πάντα το άριστο αποτέλεσμα».